skip to Main Content
Emma Fyndar Begagnat På Nätet

Emma fyndar begagnat på nätet

Emma H

Emma handlar gärna barnkläder till sina två barn på secondhand, och säljer urvuxna kläder som inte längre används. Mest fyndar hon via köp- och säljsidor på Facebook där det både är enkelt och bekvämt att handla då det alltid är i närområdet.

– En fördel med att handla lokalt är att man får titta på varorna innan man köper så man kan undvika att köpa kläder som inte är fräscha. Det är en viktig aspekt vid begagnade köp, enligt Emma.
Att handla begagnat känns rätt, både miljömässigt och ekonomiskt, vilket Emma värdesätter. En bonusfördel med att handla i närområdet är att Emma dessutom lärt känna en massa nya föräldrar. Allteftersom barnen växer ur kläderna så säljer hon dem vidare, så i slutändan går man plus minus noll. Win-win!

Emmas bästa köp och säljsida är en lokal sida för barnkläder i Alingsås:
https://www.facebook.com/groups/556280607885355/

Räkna till 10 är en satsning som ingår i den långsiktiga regionala avfallsplanen A2020. Målet med planen är bland annat att minska avfallet, hushålla bättre med resurser och minska miljöpåverkan och giftspridning från avfallet. Bakom Räkna till 10 står de tretton medlemskommunerna i Göteborgsregionen: Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö.

Vill du veta mer om Räkna till 10? Kontakta elin.svensson@goteborgsregionen.se

Back To Top