skip to Main Content
Heja gamla grejer!
Tänk om vi kunde använda alla grejer länge, då hade vi inte behövt köpa så mycket nytt. Och då hade avfallsmängderna minskat. Lördagen 25 november kan du vara med och hylla gamla grejer!

Nu är det Europa minskar avfallet-veckan. Veckan handlar om att uppmärksamma olika sätt att minska avfallet, eller soporna, genom olika evenemang och aktiviteter. Ett sätt att minska sopbergen är att använda grejer länge. I en second hand-butik kan du hitta många fina gamla grejer, och vissa saker är inte ens så gamla, det kan vara saker som någon tröttnat på eller växt ur.

Lördag 25 november blir det extra roligt att besöka en second hand-butik! I alla butiker med grön markör händer ett evenemang 25 november. Vad sägs om modevisning, pocketboksutdelning, julklappslotteri, bytardag och pysselhörna? Klicka på markören du är intresserad av så dyker en ruta med information upp. För att zooma använder du plus och minus-tecknet i nedersta högra hörnet. För att förflytta dig kan du dra i kartan. Om du hellre vill se en lista över alla evenemang hittar du den här
Back To Top